Motori za početnike do 125 kubika

Među najavljenim mašinama s 200 i više KS, koje s lakoćom sve naslove uzimaju za sebe, lako je predvidjeti motore koji će nesumnjivo najviše prodavati - one u kategoriji 125 kubika.Čeka nas pregršt novih modela ove kubikaže, koje dolaze u konkurentan segment u kojem dominiraju mašine kao što su Honda CBF125 i Yamaha YZF-R125. Novi vozači sada imaju ogroman broj dvotočkaša na raspolaganju, koji odgovaraju svačijim potrebama i debljinama novčanika.

Yamaha YS125









- Yamaha YBR125 se tokom godina pokazala kao popularna mašina, prebacivši broj od preko 150.000 jedinica u poslednjih 10 godina, a YS125 je njegova zamjena. Novi YS ispunjava Euro4 standard, ima veći rezervoar od 14 litara, 15 mm veću visinu sedišta (ukupno 795 mm).

Suzuki GSX-S125


- Još jedan novitet na tržištu nejkeda za svakodnevnu upotrebu je Suzuki GSX-S125. Potpuno novi model možda nije najzgodnijii, ali u Suzukiju navode da ima najbolji odnos snage i težine u klasi, zahvaljujući težini od svega 33kg. Ima LED far, Bosch ABS i visinu sedišta od 785 mm.

KTM 125 Duke



- KTM 125 Duke se već nekoliko godina nalazi na tržištu i već jedan od najboljih modela na raspolaganju u ovom segmentu. S novim ažuriranjem izgleda gotovo isto kao i njegov stariji brat, Super Duke. Mnogo je sportskiji od na primer CBF125, a donosi visinu sedišta od 830 mm i WP ogibljenje. U skladu s ostalim članovima Duke porodice, ima TFT ekran u "ful" koloru.

Aprilia Tuono 125



- Slično kao KTM, i Aprilijin novi 125 je više sportski orijentisan. Izgleda baš kao mali Tuono i dolazi sa obrnutim viljuškama napred i sedištem visine od 810 mm, a moguće je i instalirati menjač za brzu promenu stepena prenosa.


Hvala na čitanju,želim vam sigurnu vožnju.Pogledajte i naše ostale objave vama je to sitnica a nama puno znači,komentarišite a mi se čujemo u sljedećem postu.

 




Коментари